Itt emberedre, akarom mondani medvédre akadsz – óriás plüssmedvék a porondon!

Bajban leszel, ha ezt a plüssmackót zsebre akarod rakni. Sőt! Előfordulhat, hogy Teddynk pakol zsebre téged vagy a megajándékozottat, ugyanis medvénk egy igazi MackÓriás! Került már utadba eddig nagyméretű, mondjuk 160 centis plüss? 

De mi van, ha a plüssmackó, bocsánat plüssMEDVE 190 centis? 

Nem, nem elírás! 10 centi híján 2 méter a lelkem! Ez már Valami, ugye? Képzeld csak el! Több, mint másfél méternyi puhaság, maximális cukiságfaktor!

Egy ekkora mackót nem lehet holmi zugba bedugni! Azt is tudni kell, legyen MyTeddy akármekkora, mellette nem lehet érintés, simogatás, ölelés, gyömöszölés nélkül elmenni. Ha féltékeny típus vagy és a szerelmednek szánod mondjuk karácsonyi ajándékba, gondold át… 😉

Most képzeld el, ha a szeretteidet leped meg a délceg MackÓriással! Mekkora öröm jár egy ilyen ajándékkal – már ha nem saját részre szánod. Egy efféle volumenű meglepetés igazán szép és nagyvonalú gesztus, és nem tudom elképzelni, hogy létezik ember, aki ne ugrana ki a bőréből egy óriás plüssjáték hatására.

Ha olyan plüssállat a vágy tárgya, mely belefér zsebbe, hátizsákba, akkor némi kompromisszumot kell kötnöd, amivel garantáltan nem jársz rosszabbul. Mert lehet, hogy rád vár az imádni való MyTeddy egyszarvú? Őkelme csak 20 cm, és garantáltan zabálni való.

Ugye nem gondoltad, hogy egy ekkora egyéniség csupaszon érkezik? 

  • Használd ki a lehetőséget, hímeztess személyre szóló szöveget a plüss pólójára. 
  • Esetleg ha gondolod, küldj fényképet és azt nyomtatjuk MackÓriás dresszére.
  • További extra ajándék? Pipa! 
    Egyedi bögrét vagy különleges jelvényt szeretnél MyTeddyd-re? 

Az óriás plüss medve igazi rekreációs mackó! 

Simán bevonhatod passzív (henyélő) és aktív (TV-néző) célokra. Kirándulni is viheted, ha erősödni szeretnél. Az óriás plüss medve igazi flox-élmény-alap! 

Látogass el a MyTeddy plüssállat-farmjára, ismerkedj meg a lakókkal. A mézet ne felejtsd otthon!