JÁTÉK! Küldj képet és/vagy egy plüss-sztorit!

Játékra invitálunk!
Kotord elő, ha nincs kéznél a – meglehet, már molyette – Első Igazán Fontos Plüssfigurádat, ami nélkül annak idején egy tapodtat sem tettél!
Neki ne állj rágcsálni a nyomorultat! Elég, ha lefotózod, esetleg megírod az élettörténetét.

Neked van Első Igazán Fontos Gyerekkori Plüssfigurád?

„Akit”, esetenként, amikor szőrén-szálán nyoma veszett, az egész család és a szomszédok is közös kutatómunkával kerestek, félretéve ilyenkor az esetleges torzsalkodást? Mert ugye a kedvenc plüssöd nélkül csak bőgtél, mint a vadszamár? Nem volt se éjjele, sem nappala senkinek, amíg meg nem lett az a „fránya dög” /by apám/. Mennyivel könnyebb mindenkinek, mióta léteznek közösségi oldalak! Csak feldobjuk a körözött plüssfigura képét, és pillanatok alatt előkerül. 

És van olyan kedvenc plüssállatod, amit a Nagy Őtől kaptál? (Számold csak össze, hány vigyorog rád kajánul a polcokról?)

Nem kell, hogy avítt legyen, új is lehet, hiszen könnyen elképzelhető, hogy a Nagy Őtől Kapott Plüss még egészen friss. Ez könnyen előfordulhat, mert sok pár rendel tőlünk olyan MyTeddy plüssfigurát, melynek pólójára a Kedves nevét hímezteti.

Megvan a Kedvenc Plüss? Pózoltasd be, exponálj, küldd!

Ha megtisztelsz bennünket a keretsztorival, megköszönjük!

Az ominózus plüssállat képét és/vagy történetét a cikk alján lévő űrlapon keresztül küldheted be!

Nyeremény

Úgy gondoljuk, vannak dolgok, melyekért maga az öröm a legnagyobb díj, hiszen az eszmei értéküket felbecsülhetetlen. Egy emlékeket őrző és felidéző plüss mackó, plüss nyuszi, plüss zsiráf, majom, boci, elefánt és ezer más kedves mementó, fontos emlékeztető.

Viszont a beküldőink nemcsak a csodás emlékeket nyerik, hanem a 3 legjobb történetnek 1-1 db MyTeddy csomagot ajándékozunk!

Tartalma: 1 db 140 cm-es plüss medve – jelvénnyel, ajándék bögrével és egyedi hímzett törölközővel

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Te ajándékoztál már plüssállatot?

Biztos vagyok benne, hogy igen. És olyat, mely Igazi Kedvenc Plüss lett? Ha nem, és ezt szeretnéd orvosolni, nézz körül a MyTeddy webshopban! Mert MyTeddy örök emlék, de szép számmal akad olyan megrendelő, akinek van élet a medvéken túl is, és közelebb áll a szívéhez a cuki plüss viziló, plüss zsiráf, plüss elefánt.

Jó nosztalgiázást! 🙂

Határidő: 2019. július 31.