Megérkeztünk! Egyedi formás párnák!

Jó hírünk van! Hosszú idő után bővült a MyTeddy webshop! A megszokott minőségi kicsi, nagy és igazán óriás, akár 200 cm magas plüssök mellett már különleges, egyedi formás párnáinkat is megtalálhatjátok különböző mintákkal és alakzatokkal.

Ez a párna nem csak különleges kiegészítője lehet az otthonodnak, de  garantáltan tarolni fog minden születésnapi bulin vagy rendezvényen. Sőt, párod szívét is megdobogtathatod például egy évforduló vagy hóforduló alkalmával.

Mit kell tudnod a párnákról? 

  • Jelenleg közel 30 minta közül választhatsz, melyeket folyamatosan bővítünk, így érdemes lesz gyakran ellátogatnod weboldalunkra.
  • A párnák 40 cm magasak és minőségi időtálló anyagból készülnek, melyekbe 100% poliészter, antiallergén bélés kerül amit nem mellesleg saját gyárunkban állítunk elő.
  • Fixen a magyar gazdaságot éltetjük, mivel 100%-ban Magyarországon, pontosabban Szarvason készülnek el a formás párnáink.

Miért lesz ez az év ajándéka ? 

Mert különleges grafikákat válogattunk össze, amikre bármilyen szöveget írhatsz. Köszöntsd fel személyes üzenettel az ünnepeltet vagy mondd el szerelmednek egy párnával, hogy a csillagokat is lehoznád érte. Ugye milyen jól hangzik ? – Ha ezzel még nem győztünk meg akkor csak olvass tovább, mert ez nem minden…. 

Itt vannak az ARCPÁRNÁK! 

Igen, elkészítjük barátod/barátnőd arcát párna formában így akkor is együtt lehettek, ha épp távol vagytok egymástól ( előnye, hogy egy átbulizott éjszaka után is valószínűleg hamarabb fog kapni az arcpárna mint te ). 

Ezekre az egyedi megjelenésű párnákra is bátran írhattok bármilyen egyedi üzenetet, szöveget, hogy a személyesnél is személyesebb legyen az ajándék. 

Tudjuk, hogy néha unalmas folyton a másik arcát látni, így akár egy házi kedvencről ( kutyáról, macskáról vagy hörcsögről ) is nyugodtan küldhetsz fotót, mi elkészítjük párna formában. 

Nézd meg a jelenleg elérhető párnáinkat, neked melyik lesz a kedvenced?

Szereted a francia bulldogokat? Esetleg egy aranyos és játékos tacskót választanál? Vagy inkább a szerelmes vonalat követnéd ? Itt bármit megtalálsz.

Bármit elkészítünk

Igen, bármiből párnát készítünk! Ha teljesen egyedi ötleted van mi megvalósítjuk. Esetleg céged logójából szeretnél egy mutatós párnát ? – Vedd fel velünk a kapcsolatot és írj nekünk az info@myteddy.hu címre.