My Teddy átlépte határait – hogy mondják „külföldiül”, hogy BRUMM?

A My Teddy webáruház online kapunyitása óta rengeteg vásárlónak szerzett örömet idehaza. Ezt a legjobban számszerű tényekkel támaszthatjuk alá: a MyTeddy webshop jelen pillanatban háromszor annyi forgalmat bonyolít le, mint a megelőző években.

És igen, eljött a pillanat, amikor rádöbbentünk, hogy a mi Teddy-nk túlnőtt rajtunk, átlépte határait, illetve Magyarország határait. A növekedésnek köszönhetően januártól már Szlovákiában, Romániában, Ausztriában és Csehországban is hódíthat! Sőt! MyTeddy mackó igazi internacionalista világfi lesz, hiszen a  myteddyplush.com oldalon keresztül bármilyen európai uniós országban megtalálhatja a szerencséjét.

Bögrék, medvék és egyéb állatfajták

A webáruház üzleti előmenetele a plüssmackók mellett a folyamatosan bővülő és színesedő termékkínálatunknak is köszönhető. Egyedi bögréink, hímzett törölközőink értékesítésével megkönnyítjük az online ajándék vásárlás szép, de olykor nehéz perceit. Az egyedi díszítés, felirat, hímzés megadja a lehetőséget az igazán bensőséges, személyre szabott ajándékozásnak.

Megtisztelő, hogy a webáruházunkban forgalmazott óriás plüssmedvék gyakran főszereplői olyan kiemelten fontos családi, baráti eseményeknek, mint a névnap, születésnap, karácsony, Valentin nap. De volt már ballagási ajándék, eljegyzési és nászajándék, illetve kerek évfordulós ajándék is ez a kedvesen behemót, imádni valóan bájos plüssmedve.

Az egyedi bögrék siker-diagramja is meredeken emelkedik – nem véletlenül. A kreatív, szép és letisztult dizájn, a mosolyra késztető, vidám vagy éppen szerelmes feliratok minden helyzetben motiválóak, akár habos kakaót, akár pezsgőt szürcsöl majd belőle gazdája.

És ez még nem minden!

Ha neked is plüss kell – plüssnagyker

Tető alá hoztuk plüssállat nagykereskedelmi webáruházunkat is. Tárt karokkal várjuk azokat a viszonteladókat, akik a pár centis plüssfigurák megrendelésétől kezdve az igazán óriás (260 cm-es) plüssállatok megvásárlásával valóban kivételes kínálatra tehetnek szert üzleteikben.

Szerintem igazán van okunk ünnepelni – elmondhatjuk, hogy My Teddy igazi kalandorként nekiindult meghódítani a világot!

Koccintsunk hát az óriás plüssmackó-imádók fan clubjának hazai és külhoni tagjaira a webáruház egyik népszerű egyedi bögréjével, a „szerelmes űrhajós bögrével”. Mert ki tudja… Lehet, hogy a mi óriás Teddy mackónk legközelebb egy űrhajó fedélzetéről küld a kapitánnyal közös szelfit.