Nemsokára május, nemsokára Anyák napja!

Szeretnénk ezen a napon viszonozni, azt a sok jót, mit értünk tett az édesanyánk. Hálásak vagyunk.

Ez a nap róluk szól, hiszen egész életünkben értünk vannak, gyerekekért, legyen ez a nap különleges és csodálatos számukra. Szeretgessük és öleljük őket az év minden napján, de anyák napján, érezzék, hogy hála és köszönet bújik az ölelés mögött. Hiszen Ők adtak nekünk életet és Ők mutatták meg hogyan kell élni. Az édesanyák minden jónak a forrása, amit elértünk életünk során. Minden percben mellettünk voltak, óvtak, gondoztak, figyeltek ránk. Megtanítottak rengeteg dologra, nélkületek édesanyák az élet semmi volna! Köszönetet mondunk mindazért a sok jóért, a sok törődésért.

Lepd meg édesanyád egy személyre szóló MYTEDDY-vel anyák napja alkalmából, így minden percben vele marad egy aranyos mackó, amiről Te fogsz eszébe jutni, hiszen régen Ő vásárolt számodra plüssmacit. Mikor meglát téged egy macival a kezedben, egy pillanatra azt a gyermeket látja majd benned, aki önfeledten nevetett és játszott egy plüssmackóval. Add meg neki az örömöt, hiszen nemrég még veled aludt el karjai közt, pótold a hiányt egy MYTEDDY-vel.

Látogass el a webshopunkba, ahol számos maci közül választhatod ki számotokra a legmegfelelőbbet, kérd hímzett pólóval, hogy egyedi és személyre szóló legyen.