Tudatos lakberendezés – rend a lelke…?

Mi is a rend? Élére állított lakberendezési tárgyak? Egységes stílus? Patyolattisztaság, sehol egy mikronnyi porcica? Kinek mi. Szerintem a lényeg a saját egyéni ízlésen és a praktikumon van. Erőlködhetünk mi a legújabb trendeket követve ki- és átalakítani a lakást, ha az nem a mi szájízünk szerint való! A rend az, amikor az ember jól érzi magát a saját otthonában. Egyik barátom, aki folyamatosan világnagy kuplerájban él, azt vallja: „A lényeg az, hogy a fejemben minden a helyén van.” Ez a hitvallás nekem is tetszik. És a legszebb az egészben, hogy egy exlusive Teddy mackó bármilyen stílusú bútor között jól mutat, vagyis ha átrendezed a lakást, a plüssmaci akkor is divatos marad! Milyen a te kedvenc lakberendezési stílusod?
  • Retró Letisztult, igényes. Kevés szögletesség, szép ívek, műanyag, alumínium, fa, kevés szín, de nem kizárt az ütős, sokkoló árnyalat, például a kanárisárga, pipacspiros. A retró kecóhoz a vörös, vagy a különféle barna bundaárnyalatú My Teddyt javasoljuk.
  • Ipari Az egyik legnépszerűbb stílus. Minimalista – kevés bútorral. Nagy, tág terek, nyerseség, rusztikusság, kő, fém, tégla, beton, üveg, kevés, semleges színek. Kevésbé értő kezek alatt unalmassá válhat. Plüssmackó? Szigorúan fehér bunda, üvegvitrin!
  • Vintage Ha nem vagyunk résen, a giccsparádé felé tolódhat el. Bájos, légies, igazi tisztaságot sugárzó atmoszféra teremthető vele. Csak csajoknak! (A plüss mackó itt is kötelező, ajánlott fehér vagy szürke bundával rendelni!)
  • Eklektikus Vérbeli laza, bohém személyeknek való otthon. Alap a sok textil, fa, színkavalkád, növények. Ide aztán bármi berakható, amihez csak hozzáfér az ember! A sokszínűség természetesen nem mehet az ízlés rovására. Apropó… Mi is az az ízlés? 😉 Érezd jól magad, ez a fő! Ide aztán bármilyen színű My Teddy jöhet!
  • Urbanus Az ipari, a retró és az eklektikus keveréke. Minden van benne, mégsem tűnik tarkának: a hangsúly a mértéken és az egyensúlyon, de legfőképpen a praktikusságon van. Ide is jöhet bármilyen színű mackó.
Legyél tudatos – érezd magad otthon! Sokkal fontosabb, hogy töltekezhess, jól érezd magad otthon, mintsem hogy megfelelj a legújabb trendeknek! És ne feledd: a plüss medve nem csupán dísztárgy! A My Teddy maci örök emlék és hangsúlyos egyéniség – csak úgy árad az otthonos aura a bundájából!