Valentin napi fotózás a B72 stúdióban

Mi más lebeghetett volna a szemünk előtt a Valentin napi fotózáson, mint Ti, az egymást szerető hozzátartozók, szerelmesek, az egymás iránt elköteleződők?! 

Hogy olyan ajándékkal tudjatok a hőn szeretett személynek kedveskedni, ami más, mint a megszokott, sablonos Valentin napi ajándékok. Bizony, lelki szemeink előtt az újdonsült óriás Teddy mackó tulajdonosok boldog mosolya lebegett, ahogy 2021. február 14-én, Bálint napon magukhoz ölelik a maximális cukiságfaktorral megáldott, kedvesen dögös plüss medvét.

Igazi kikapcsolódás – fotózás remek társaságban

El nem mulasztanánk egyetlen fotózást sem – ilyenkor a munka pusztán szórakozás. Ráadásul élesben sokkal produktívabban működünk, mindig vannak ötleteink. Szakmailag amúgy teljes mértékben megbízunk Kanti Dorottya fotósban, vele régóta dolgozunk együtt.

A modellek ezúttal is barátaink voltak, nem először tiszteltek meg bennünket önzetlen támogatásukkal akik vérprofin mozognak az objektív előtt. Kedves Bata Adrienn (Barbee) és Zentai Gábor, ezúton is köszönjük! 
És ha már Barbee! Út közben mintegy mellékesen elárulta, hogy hamarosan új zenével és klippel fog megjelenni, de részleteket sajnos nekünk sem mondott el, pedig fűt-fát ígértünk. Mindenestre kíváncsian várjuk, és nagy gratula Adrienn!

A fotózás helyszínének mindig van valami különleges aurája, amellett, hogy az adott téma mindig meghatározza a kívánt miliőt. A modelleken és a fotóson rengeteg múlik, hiszen hiába a legpöpecebb háttér, meg a hely szelleme, ha a modellek és/vagy a fotós nem tölti azt meg élettel. No, nálunk ilyesmi eddig egyáltalán nem fordult elő, köszönhetően a modelleknek, a fotósnak és a szuper helyszínnek.

Ezért döntöttünk úgy, hogy ismét Tóth Helga által üzemeltetett Múzeum körúti B72 Stúdió és Rendezvényközpont varázslatos, elegánsan tündéri, a szeretethez, szerelemhez illő fotóstúdiójában fog dolgozni a stáb. Az impozáns YBL Miklós által tervezett Róth család bérházában található B72 Stúdió igazi ékszeresládika!

My Teddy óriás plüss maci a társaság középpontja

A világ és az egész stáb, na és persze Teddy a Valentin nap körül forgott. A team minden tagja azért fáradozott, hogy őurasága, az óriás plüssmaci minden bája megmutatkozzon a fotókon. Hozta is a formáját: puha volt és dögönyözni való. És az a nézés a gombszemekkel…

Nézegetjük a Tőletek kapott képeket, ahol az óriás plüssmedve szemmel láthatóan remekül érzi magát kicsik és nagyok körében. (A macis képeket továbbra is szeretettel várjuk az info@myteddy.hu-ra!)

Garantáltan boldog lesz minden megajándékozott

aki Valentin napon

köré fonhatja a karjait. Főleg akkor, ha a személyes kontakt nem jöhet létre az adott napon. Ha így van, rendeld az óriás plüss medvét rögtön a megajándékozott címére!

Ne feledkezz meg a kiegészítő ajándéklehetőségekről!

Kérj egyedi hímzést, fényképet a maci pólójára! A fából készült kísérőkártyával és a My Teddy extrákkal (egyedi bögre, különleges jelvény) nem nyúlhatsz mellé! Tutira el fogod kápráztatni a Kedvest! 

Rendelj most, mielőtt minden mackó gazdára nem lel, neked pedig nem marad más, mint az üresen kongó mackó webáruház, és az elcsépelt „meglepetések”! Boldog Valentin napot!